Skip to content

Franchisefactory

Over ons

Franchisefactory combineert franchisekennis en -ervaring met een praktische en effectieve werkwijze. Onze diensten zijn geen starre methodieken. Wij staan open voor nieuwe ideeën en zetten ons altijd in om de ‘nog betere oplossing’ te vinden. Een goede strategie is één, maar een succesvolle uitvoering van de plannen is minstens zo belangrijk. Franchisefactory voelt zich medeverantwoordelijk voor het succes van haar opdrachtgevers en beperkt zich daarom niet tot goede adviezen. Wij zorgen ervoor dat de plannen, oplossingen en procedures ook daadwerkelijk resultaat opleveren. In de afgelopen jaren hebben we veel organisaties geholpen om hun (franchise)formule te ontwikkelen, succesvol de markt te betreden en/of groei te realiseren. We zijn sterk in het voortraject; het traject van het ontwikkelen (bedrijfskundig, financieel, juridisch en organisatorisch), en het daadwerkelijk realiseren van de franchiseformule. Daarnaast ligt onze kracht in het realiseren van groei, onder meer door de werving & selectie van franchisenemers.

Missie

Succesvolle concepten, met goede franchisegevers, op een snelle en verantwoorde wijze laten groeien door middel van franchising, waardoor deze concepten zelf in staat worden gesteld om duurzaam een positief rendement te realiseren.

Visie

Franchisefactory helpt franchiseorganisaties groeien en verbeteren door specifieke dienstverlening op financieel, juridisch en organisatorisch gebied. Wij helpen franchiseorganisaties met de werving en selectie van franchisenemers. De medewerkers van Franchisefactory zijn deskundig, ervaren en gedreven. Franchisefactory staat voor vernieuwen. Franchisefactory is dé franchisepartner voor ambitieuze franchisegevers in Nederland. 

Plan vrijblijvend een gesprek in