Skip to content

Franchisegevers

Onze diensten

Met ons full service dienstenpakket zijn we veel bestaande franchisegevers van dienst. Ons advies en onze ondersteuning richten zich dan vooral op het uitbouwen, het onderhouden en het verbeteren van franchiseformules en franchiseorganisaties.

Happy customers

Logo Douwe Egberts BL
“Empathisch zijn gericht op de wensen van de opdrachtgever, voelen goed aan wat de opdrachtgever nu precies wil. Vakbekwaam, positief en flexibel het zijn vaak de details waar het om gaat.”
Douwe Egberts Café
Alexander de Ronde Bresser
Logo Anne&Max
“Franchisefactory ondersteunt ons bij de werving en selectie van franchisenemers en bij meer juridische vraagstukken. Wij zijn blij met hun ondersteuning. Wij kunnen ons mede daardoor meer richten op ons concept en onze franchisenemers.”
Anne&Max
Wobbe van Zoelen
Logo Vodafone BW
“Flexibel, snel en accuraat inspelend op wijzigende klantwensen. Gezond pragmatisch maken het werk af en zorgen dat het ook werkt.”
Vodafone
Jeroen Wijnen
Logo KPN BW
“Franchisefactory is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het KPN ExperTeam. Gezamenlijk hebben we de fasen van concept naar ontwikkeling en werving & selectie doorlopen. We voerden met het projectteam in een periode van 10 weken 500 selectiegesprekken. We zijn in een periode van 16 maanden naar 100 franchisenemers gegroeid.”
KPN Franchise BV / KPN ExperTeam
Theo de Wit – voormalig directeur
Logo Euretco B
“Kennis van de markt denken mee met de formule. Alert, scherp, snel en altijd beschikbaar gewoon, toegewijde en harde werkers.”
Euretco
Ruud Morien

Plan vrijblijvend een gesprek in